lauantai 27. elokuuta 2011

Kuvia väliltä Pietari-Omsk

Kuvat tulevat viiveellä, koska kuvien käsittelyohjelma sanoi kaput ja kikkailen nyt amatööriohjelmalla, joka on hidas. Lisäksi tuhansien kuvien plärääminen on oma hommansa. Kuvien lataaminen on näillä nettiyhteyksillä niin tuskallisen hidasta, ettei meinaa aika riittää näiden kuvien kanssa. Tässä kuitenkin parhaita paloja väliltä Pietari-Omsk:
3. luokan junavaunu, joka peittoaa helposti tasoltaan VR:n lättähattujunat. Myöhemmin kävi ilmi, että hyvällä tuurilla onnistuimme saamaan uusimman mahdollisen junavaunun koko junasta. Kolmas luokka oli jopa siistimpi ja parempi kuin toinen luokka. Vessat toimivat samalla tavoin paineilmalla kuin lentokoneissa.
Heikki haukottelee hieman huonosti nukutun yön jälkeen "hyllyllä", miksi hän yläpetia kutsui. Sängyt oli tehty minun mittaisilleni ihmisille, minulla ei ollut ongelmia oikaista jalkojani, mutta vähänkin pidempijalkaiset ihmiset kokivat jalkoineen yöllä epämukavia hetkiä. Kuten huomaatte, niin hyllyllä ei sovi istumaan.
Mammat. Tässä vaiheessa saimme olla vielä omassa rauhasamme sivupenkeillä, kunnes yksi heistä valloitti senkin niin, ettei meille jäänyt laisinkaan istumatilaa.

Heikki ja spork. Ostimme sporkit ennen lähtöä ja ne osoittautuivat erittäin käteviksi matkalla. Oheisesta muovikiposta nautimme jokapäiväisen nuudelimme. Kansi oli kätevä sen vuoksi, ettemme herätä lisää pahennusta läikyttämällä kiehuvaa vettä kävelessämme kipon kanssa liikkuvassa junassa.
Junan ikkunasta otettu kuva asemalaiturilta, jossa ihmiset möivät itse tehtyjä piiraita ja oman maan kasviksia junamatkustajille.
Nikita ja punainen vaihtokauppa.
Sasha, entinen agentti.

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Täällä matkaanne seuraa entinen K07:lainen Ingmanilta. Bongasin bloginne Savon Sanomista(?) kotona käydessä.
    Lueskelen matkakertomuksianne mielenkiinnolla, mutta täytyy kyllä myöntää,että oma huumorintajuni ei riittäisi moiseen reissuun... Voimia, ja hermoja, tuleviin koitoksiin!

    - Henna -

    VastaaPoista
  2. Ohops, taitaa trooppista taifuunia pukata Japaniin loppuviikosta. Toivottavasti se ehtii mennä onnellisesti ohi, ennen kuin olette siellä.
    /Jukka

    VastaaPoista

Kirjoita palautetta, ajatuksia ja terveisiä näille kahdelle rämäpäälle!